EN

+36 30 458 5480

8000 Székesfehérvár, Had utca 1-3.

Edwards

Vacuum science …    www.edwardsvacuum.com                                    
product solution.

Edwards a vákuumtechnológia területén tiszta, rendezett gyártási körülményeket létrehozva szállítja termékeit a világ számos pontjaira.

IPARI   ALKALMAZÁSOK

Az Edwards vezető poziciót tölt be az ipari felhasználásra gyártott szivattyúk tervezésében, kialakításában, technológiájában.
Az Edwards hiszi, hogy értéket szállít ügyfelei számára, hiszen az ő segítségükkel és szakmai tapasztalatukkal kerül azonosításra és specifikálásra számos termék és szolgáltatás, melyek végül közös megoldásban kerülnek be az ipari alkalmazásokba.

Az Edwards termékpalettán megtalálhatóak: ipari száraz szivattyúk, olajos forgólapátos vákuumszivattyúk, olajos dugattyús szivattyúk, és mechanikus booster szivattyúk, melyek legszélesebb körben állnak rendelkezésre ipari felhasználóink számára. A szivattyúk és tartozékaik egyaránt szállíthatóak akár egyes elemek szerint vagy komplett egységbe foglalt gyárilag tesztelt kombinációkban.

 

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Széles skáláját kínáljuk azon termékeknek is, melyek megfelelően illeszkednek napjaink kutató és fejlesztő laboratóriumi felhasználásához. Együttműködünk kiemelt tudományos eszközgyártókkal, egyetemekkel és főbb kutatóintézetekkel, nemzeti laboratóriumokkal, ipari K+F létesítményekkel valamint mérnökökkel és tudósokkal, mely kooperáció biztosítja, hogy megértsük az egyes kutatási területeket, ahol a vákuum kiemelt szereplő.

 

FELTÖREKVŐ TECHNOLÓGIÁK

Egyre nagyobb igény mutatkozik a környezetbarát és megújuló energiaforrások általi technológiákra. A társadalom is keresi a módját, hogyan csökkentheti a fosszilis tüzelőanyagok mennyiségét. Az Edwards rendelkezik egyes vákuumtermékek széles tartományával minda a nap- és bioüzemenyagipar részére, ahol tudja biztosítani az összes szakértelmet igénylő vákuumberendezést, támogatva ezzel a feltörekvő technológiák folyamatát.

Az Edwards az egyetlen gyártó, aki rendelkezik azon vákuum- és turbószivattyú, kipufogó gáz kezelő, nedvesség visszaszorító berendezésekkel és kémiai technológiával/folyamatokkal, melyeket a napelem gyártás folyamán felhasználnak.
A folyamatos ismeretbővítés, rugalmasság és műszaki szakértelem a fotovoltaikus ipar kulcsfontosságú tényezői abban, hogy segítsenek fenntartani a szállítási és minőségi követelményeket.
A globális szervizhálózat biztosítja, hogy minden kedves ügyfelünk és felhasználónk technikai támogatást kapjon az egész világon.

 

Az új, komplett Edwards 2016-os katalógus itt nyitható meg.

Az új, komplett Edwards 2016-os katalógus innen letölthető.

2016-os Kutatás/Fejlesztés területre szánt katalóguskivonatunkat itt tekintheti meg.